• Qarssayağı tikə kabab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6041

Tarix : 14.02.2016, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Hər payına:

350 q qoyun əti,
100 q qoyun böyrəyi,
50 q baş soğan (yarısı marinadlaşdırmaq üçün),
Göy soğan,
Limon,
Cəfəri,
Sumaq,
istiot,
duz.

Hazırlanması:
Qoyun cəmdəyinin bel hissəsindən bütöv tikələr və böyrəklər götürülür. Qızartmazdan qabak ət soyuq yerdə 3-4 saat saxsı yaxud minalı qabda soğanla birlikdə marinadlaşdırılır.

Bişiriləndə ət böyrəklərlə birlikdə şişə taxılır, duzlanır və manqalda alovsuz közərmiş kömür üzərində qızardılır.

Xörək süfrəyə veriləndə yanına soğan, sumaq, limon, istiot və duz qoyulur. Yay vaxtı şişdə qızardılmış pomidor da bunun yanına qoyulur.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, qoyulur, yanına, birlikdə, qoyun, istiot, duzlanır, taxılır, manqalda, alovsuz, közərmiş, böyrəklərlə, Bişiriləndə, qabda, soğanla, bunun, marinadlaşdırılır, kömür, üzərində, sumaq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica