• Kütüm ləvəngisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15101

Tarix : 20.03.2016, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
Təzə kütüm: 253 qram
Qoz ləpəsi: 50 qram
Baş soğan: 30 qram
Ərinmiş yağ: 10 qram
Zoğal axtası: 25 qram
Kişmiş: 50 qram
Duz

Hazırlanması:
Balıq bütöv şəkildə təmizlənir, içalatı çıxarılır və yuyulur. Yağda qızardılmış soğana döyülmüş qoz, isladılıb xırda doğranmış zoğal axtası və kişmiş qatılıb qiymə hazırlanır. Balıq duzlanır, içinə qiymə qoyulub sapla sarınır, qızdırıcı şkafda bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: Balıq, qiymə, axtası, zoğal, bişirilir, kişmiş, doğranmış, xırda, soğana, döyülmüş, isladılıb, qatılıb, şkafda, qoyulub, sapla, sarınır, içinə, duzlanır, qızardılmış, hazırlanır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN