Tərkibi:Təzə kütüm: 253 qram
Qoz ləpəsi: 50 qram
Baş soğan: 30 qram
Ərinmiş yağ: 10 qram
Zoğal axtası: 25 qram
Kişmiş: 50 qram
Duz
Hazırlanması:Balıq bütöv şəkildə təmizlənir, içalatı çıxarılır və yuyulur. Yağda qızardılmış soğana döyülmüş qoz, isladılıb xırda doğranmış zoğal axtası və kişmiş qatılıb qiymə hazırlanır. Balıq duzlanır, içinə qiymə qoyulub sapla sarınır, qızdırıcı şkafda bişirilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: Balıq, qiymə, axtası, zoğal, bişirilir, kişmiş, doğranmış, xırda, soğana, döyülmüş, isladılıb, qatılıb, şkafda, qoyulub, sapla, sarınır, içinə, duzlanır, qızardılmış, hazırlanır