• Kütüm ləvəngisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 281

Tarix : 20-03-2016, 10:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Təzə kütüm: 253 qram
Qoz ləpəsi: 50 qram
Baş soğan: 30 qram
Ərinmiş yağ: 10 qram
Zoğal axtası: 25 qram
Kişmiş: 50 qram
Duz

Hazırlanması:
Balıq bütöv şəkildə təmizlənir, içalatı çıxarılır və yuyulur. Yağda qızardılmış soğana döyülmüş qoz, isladılıb xırda doğranmış zoğal axtası və kişmiş qatılıb qiymə hazırlanır. Balıq duzlanır, içinə qiymə qoyulub sapla sarınır, qızdırıcı şkafda bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: Balıq, qiymə, axtası, zoğal, bişirilir, kişmiş, doğranmış, xırda, soğana, döyülmüş, isladılıb, qatılıb, şkafda, qoyulub, sapla, sarınır, içinə, duzlanır, qızardılmış, hazırlanır
BİZİ İZLƏYİN