• Sobada bişirilmiş tərəvəzli çəki balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11619

Tarix : 28.12.2015, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
Çəki balığl 2,5 kq,
1 limon,
Bir az zeytun yağı,
1 soğan,
2 qaşıq xama,
2 ədəd kök,
4 pomidor ,
5 dənə kartof,

Hazırlanamsı:
Balığı təmizləyin.
Başını kəsid atın.
Balığa duz, istiot vurun.
Üzərinə limon şirəsi çəkin.
Pomidor, soğan, kök və kartofu doğrayın.
Balığın içini hazırladığınız ərzaqlarla doldurun və folqaya bükün.
210 dərəcə qızdırılmış sobada 40-45 dəqiqə bişirin.
Bişəndən sonra balığın üzərindən folqanı ehtiyatla açın və üzərinə zeytun yağı töküb yenidən sobaya qoyub 15 dəqiqə bişirin ki, balığın üzəri qızarsın.
İsti-isti servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: balığın, limon, zeytun, dəqiqə, bişirin, soğan, sobada, sonra, Bişəndən, qızdırılmış, dərəcə, hazırladığınız, ərzaqlarla, doldurun, folqaya, bükün, ehtiyatla, üzəri, qoyub, qızarsın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN