• Sobada bişirilmiş tərəvəzli çəki balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 581

Tarix : 28-12-2015, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Çəki balığl 2,5 kq,
1 limon,
Bir az zeytun yağı,
1 soğan,
2 qaşıq xama,
2 ədəd kök,
4 pomidor ,
5 dənə kartof,

Hazırlanamsı:
Balığı təmizləyin.
Başını kəsid atın.
Balığa duz, istiot vurun.
Üzərinə limon şirəsi çəkin.
Pomidor, soğan, kök və kartofu doğrayın.
Balığın içini hazırladığınız ərzaqlarla doldurun və folqaya bükün.
210 dərəcə qızdırılmış sobada 40-45 dəqiqə bişirin.
Bişəndən sonra balığın üzərindən folqanı ehtiyatla açın və üzərinə zeytun yağı töküb yenidən sobaya qoyub 15 dəqiqə bişirin ki, balığın üzəri qızarsın.
İsti-isti servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: balığın, limon, zeytun, dəqiqə, bişirin, soğan, sobada, sonra, Bişəndən, qızdırılmış, dərəcə, hazırladığınız, ərzaqlarla, doldurun, folqaya, bükün, ehtiyatla, üzəri, qoyub, qızarsın
BİZİ İZLƏYİN