• Toyuq kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24 621

Tarix : 21-12-2015, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Toyuq əti – 300q,
baş soğan – 35q,
keşniş və cəfəri – 25q,
duz,
istiot,
sumaq.

Hazırlanması:
İlk emaldan keçirilmiş toyuq ətpdən 40-50 qramlıq tikələr kəsilir, duz və istiot vurulur. Şişə taxılıb manqalda qızardılır. Hazır kababın yanına halqavari doğranmış baş soğan verilir və üstünə göyərti səpilir. Hind toyuğu kababı da bu qayda ilə hazırlanır.

Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, istiot, toyuq, yanına, halqavari, doğranmış, kababın, verilir, qızardılır, Hazır, manqalda, üstünə, kababı, qayda, toyuğu, səpilir, taxılıb, göyərti, hazırlanır, tikələr
BİZİ İZLƏYİN