• Toyuq kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6776

Tarix : 21.12.2015, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Toyuq əti – 300q,
baş soğan – 35q,
keşniş və cəfəri – 25q,
duz,
istiot,
sumaq.

Hazırlanması:
İlk emaldan keçirilmiş toyuq ətpdən 40-50 qramlıq tikələr kəsilir, duz və istiot vurulur. Şişə taxılıb manqalda qızardılır. Hazır kababın yanına halqavari doğranmış baş soğan verilir və üstünə göyərti səpilir. Hind toyuğu kababı da bu qayda ilə hazırlanır.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, istiot, toyuq, yanına, halqavari, doğranmış, kababın, verilir, qızardılır, Hazır, manqalda, üstünə, kababı, qayda, toyuğu, səpilir, taxılıb, göyərti, hazırlanır, tikələr
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
oy :nyam : oy :nyam : oyyyy :nyam : olsa da yesem
16 sentyabr 2015 19:37
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica