• Turşu qovurma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 251

Tarix : 5-03-2016, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 banka lobya turşusu,
4 soğan,
2 şorba qaşığı bibər tomatı,
1 şorba qaşığı kərə yağı,
Duru yağ,

Hazırlanması:
Soğanları və lobya turşusunu doğrayın.
Tavaya kərə yağını və duru yağı qoyub soğanları qovurun.
Üzərinə lobyanı və tomatı əlavə edib qarışdırın.
Qovurun və ocağı söndürün.
Servis tabağına alıb cəfəri ilə süsləyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, tomatı, lobya, şorba, lobyanı, əlavə, Üzərinə, qovurun, qoyub, soğanları, süsləyin, qarışdırın, tabağına, söndürün, ocağı, Qovurun, cəfəri, yağını, Servis, turşusunu
BİZİ İZLƏYİN