Tərkibi:1 baton çörək,
100 qr. yağ,
100 qr. pendir (holland),
2-3 diş sarımsaq,
şüyüd,
cəfəri,
Hazırlanması:Yumşaq yağı, sürtkəcdən keçirilmiş pendiri, əzilmiş sarımsaq və doğranılmış göyərtini qarışdırın.
Çörəyi dilimlərlə kəsin (tam kəsməyin) və pendirli qarışıqla cörəyin arasını doldurun.
Folqaya bükün.
200 dərəcə isinmiş sobada 20 də bişirin.
Folqanı yarıaçıb daha 5 də sobada saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: pendirli, çörək, sobada, sarımsaq, sarımsaqlı, Sobada, qarışıqla, cörəyin, arasını, kəsməyin, dilimlərlə, Çörəyi, doldurun, qarışdırın, kəsin, dərəcə, Folqanı, yarıaçıb, saxlayın, bişirin