• Tas kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 707

Tarix : 10-03-2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
400 q quşbaşı ət,
1 baş soğan,
1 böyük kartof,
2 diş sarımsaq,
1 şirniyyat qaqşığı tomat,
Duz,
Istiot,
Toz bibər,
Duru yağ,

Hazırlanması:
Əvvəlcə duru yağ qoyulmuş qazanda əti qovurun.

Ət suyunu salıb çəkənə qədər vam odda bişirin.

Suyunu çəkincə incə doğranmış soğanı və sarımsağı əlavə edib yaxşıca qovurun.

Sonra tomatı əlavə edin.

Qaynar suyu isə ətin üzərini keçənə qədər əlavə edin.

Ən sonda isə küp-küp doğradığınız kartofları əlavə edib qapağı qapalı halda kartoflar yumşalana qədər bişirin.

İsti-isti servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qədər, bişirin, qovurun, yaxşıca, Sonra, Suyunu, çəkincə, sarımsağı, tomatı, soğanı, doğranmış, üzərini, halda, kartoflar, yumşalana, servis, qapalı, qapağı, keçənə
BİZİ İZLƏYİN