• İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 852

Tarix : 22-02-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 kq ət qiyməsi
4-5 diş sarımsaq
1 ədəd orta ölçüdə baş soğan
15 ml qurudulmuş yarpız
1 dəstə təzə cəfəri
30 qr parmesan pendiri
1 ədəd yüngül çalınmış yumurta
15 ml dəniz ilbizi sousu (zövqə görə)
70 qr təzə çörək qırıntıları
zövqə görə duz və istiot
750 ml tomat sousu

Hazırlanması:
1. İnqredientlər.
2. İnqredientlər hazırlanır. Soğan, cəfəri xırda doğranılır, sarımsaq əzilir, yumurta çalınır, pendir sürtkəcdən keçirilir. Soba 160°C temperaturunda qızdırılır.
3. Bütün inqredientlər bir qaba yığılır.
4. Ehtiyyatla qarışdırılır.
5. Alınan kütlədən təqribi 16 kürəcik hazırlanır.
6. Bitki yağı ilə yağlanmış tavanın üzərinə düzülür və 20 dəqiqə sobada bişirilir.
7. Qalın dibi olan dərin bir tavaya tomat sousu əlavə edilir.
8. Kürəciklər ehtiyyatla sousa əlavə edilir və əlavə olaraq, hazır olana qədər 20 dəqiqə bişirilir.
9. Hazır ət kürəciklərini süfrəyə tomat pastası və ya kartof əzməsi ilə vermək olar.

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT

İtalyan sayağı ət kürəcikləri resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: tomat, sousu, əlavə, cəfəri, bişirilir, hazırlanır, sarımsaq, dəqiqə, İnqredientlər, zövqə, edilir, yumurta, düzülür, sobada, üzərinə, Alınan, qarışdırılır, Ehtiyyatla, yığılır, kütlədən
BİZİ İZLƏYİN