Tərkibi:1 kq hamsi
2 ədəd quru soğan
2 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı istiot
1 çay qaşığı duz
Hazırlanması:Hamsilərin başlarını qoparıb, sümüklərini çıxarın. Soğanı rəndənin incə tərəfiylə rəndələyib, istiot, duz və zeytun yağı əlavə edin. Hamsiləri, hazırladığınız sousun içində 20 dəqiqə gözlədin. Hamsiləri iki ucundan şişə keçirin. İki tərəfli bişirin.
Göyərti ilə birlikdə isti servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, Hamsiləri, istiot, zeytun, sousun, gözlədin, dəqiqə, içində, hazırladığınız, ucundan, bişirin, servis, olsun, birlikdə, Göyərti, tərəfli, keçirin, tərəfiylə, Hamsilərin, başlarını