• Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 105 727

Tarix : 23-09-2015, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
3 ədəd iri badımcan
3 ədəd kartof
1 ədəd bibər
2 ədəd pomidor
2 ədəd soğan
duru yağ
duz

Hazırlanması:
1. Badımcanın qabığı təmizlənir, kub şəklində doğranılır və duzlanır. 10 dəqiqə kənarda saxlanılır ki acısı çıxsın.
2. Soğan təmizlənir kub şəklində xırda doğranılır. Tavaya duru yağ töküb soğan biraz qızardılır. Biraz qızardıqdan sonra üzərinə badımcanlar sıxılıb tökülür.
3. Pomidorun, kartofun qabığı təmizlənir kub şəklində doğranılıb badımcana əlavə olunur.
4. Axırda bibər tumlarından təmizlənir, kub formasında doğranılır və yeməyə əlavə olunur.
5. Zövqə görə yeməyə duz vurulur. Tavanın qapağı bağlanılır vam odda kartofları bişənə kimi bişirilir.

Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT

Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT

Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT

Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT

Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT

Badımcan çığırtması resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: təmizlənir, şəklində, doğranılır, soğan, yeməyə, əlavə, olunur, bibər, qabığı, kartofun, doğranılıb, badımcana, olsun, Pomidorun, tökülür, sonra, üzərinə, badımcanlar, sıxılıb, bişirilir
BİZİ İZLƏYİN