• Badımcan kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 095

Tarix : 29-08-2017, 15:30

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
500 qr yağlı qıyma
½ dəstə təzə soğan
½ dəstə cəfəri
100 qr hazır küftə içliyi
1 xörək qaşığı kərə yağı
2 ədəd bostan badımcanı
3 ədəd pomidor
1 çay qaşığı duz

Hazırlanması:

Qıymanın içinə cəfəri, soğan və küftə içliyini əlavə edin. Yoğurub qoz böyüklüyündə küftələr əldə edin. Badımcanları qalın halqa şəklində doğrayın. 1 ədəd küftə, 1 ədəd badımcan şəklində şişə vəsaitləri keçirin. Üzərlərinə kərə yağı gəzdirin. 200 dərəcəlik sobada 30 dəqiqə qədər bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: küftə, cəfəri, şəklində, soğan, qaşığı, dəstə, badımcan, vəsaitləri, doğrayın, olsun, qalın, halqa, keçirin, gəzdirin, bişirin, qədər, dəqiqə, sobada, dərəcəlik, Badımcanları
BİZİ İZLƏYİN