• Çəhrayı plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11926

Tarix : 12.06.2014, 20:28

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
4 ədəd çuğundur
2 su stəkanı düyü
2 xörək qaşığı kərə yağı
1 ədəd qənd
1 çay qaşığı sirkə
1 çay qaşığı duz

Hazırlanması:
Düyünü ilıq duzlu suda 1 saat gözlədin. Çuğundurların qabığını soyub yuyun.
Qazana qənd, sirkə və 2 stəkan su əlavə edib çuğundurları 20 dəqiqə qaynadın.
Çuğundur suyunu tökməməlisiniz. Çuğundurları kub şəklində doğrayıb bu suda gözlədin. Qazanda kərə yağını əridin, düyüləri qarışdıraraq 10 dəqiqə qovurun.
Gözlətdiyiniz çuğundurları suyuyla birlikdə düyüyə əlavə edin. 1 stəkan su və duz qoyub plov suyunu çəkənə qədər bişirin. Plovu 15 dəqiqə istirahət etdirib servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, qaşığı, stəkan, suyunu, çuğundurları, sirkə, gözlədin, əlavə, suyuyla, qovurun, əridin, düyüləri, qarışdıraraq, Gözlətdiyiniz, qoyub, istirahət, etdirib, servis, olsun, Plovu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Hesenova
cugundur xoslamiram
19 iyul 2015 15:40
1
HAMIYA NUS OLSUN!
BİZİ İZLƏYİN