• Quru badımcan və bibər dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10970

Tarix : 13.06.2014, 20:27

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 8-10


Tərkibi:
10 ədəd quru badımcan
10 ədəd quru bibər
Bir yarım su stəkanı düyü
250 qram qıyma
2 xörək qaşığı soğan
8 diş sarmısaq
2 xörək qaşığı bibər tomatı
1 çay stəkanı duru yağ
1 çay qaşığı limon turşusu
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Quru badımcanları yarım saat qaynadın. Ocaqdan götürmədən əvvəl bibərləri əlavə edib, yumşaldın. Dərin bir qaba qıyma, əvvəldən isladılmış düyü, duz, istiot, 1 xörək qaşığı bibər tomatı, incə doğranmış soğan və sarmısaqları əlavə edərək qarışdırın. Hazırlanmış olan vəsaiti bibər və badımcanlara doldurun. Badımcanları alta gələcək şəkildə qazana düzün. 1 litr suya 1 qaşıq bibər tomatı, duru yağ və 1 çay qaşığı limon turşusu əlavə edib, dolmaların üzərinə gəzdirin. Qazanın qapağını bağlayıb, 45 dəqiqə az odda bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, qaşığı, əlavə, xörək, tomatı, limon, turşusu, soğan, yarım, qıyma, stəkanı, şəkildə, qazana, düzün, gələcək, badımcanlara, vəsaiti, qaşıq, doldurun, Badımcanları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Totu
Coxxxx seviremm bu yemeyiiinyam
1 may 2016 17:41
2
Offline
Roya
biraz 3-baciya oxsayir amma cox leziz gorunur twk
19 dekabr 2014 15:38
1
HƏR YERƏ SƏNİ YAZARAM...AMMA ÖLSƏMDƏ SƏNƏ YAZMARAM!!!!
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica