• Milli üç rəngli dolma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 003

Tarix : 13-02-2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
yarım kilo qıyma
3 4 baş soğan
yağ duz istiot
5 ədəd bibər, badımcan, pomidor

Hazırlanması:
badımcanları qaynanmış duzlu suda pörtün sonra sıxıb acısını çıxardın.
Əti soğanı çekip qıyma halına gətirdikdən sonra duzunu istiotunu vurub yaxşıca qarışdırın.
300qram kərə yağıyla qıymanı tavada qovurun.
Bibər, pamidor, badımcan içliklərini təmizlədikdən sonra qıymalarla doldurub tavaya düzün zəif odda 15 dəqiqə pişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, badımcan, qıyma, tavada, qovurun, Bibər, qıymanı, yağıyla, qarışdırın, pamidor, yaxşıca, içliklərini, düzün, dəqiqə, pişirin, tavaya, doldurub, təmizlədikdən, qıymalarla
BİZİ İZLƏYİN