• Qarğıdalı ununda qızarmış levrek resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10213

Tarix : 13.05.2016, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 levrek
1 kasa qarğıdalı unu
Duz
İstiot

Qızartmaq üçün:
Duru yağ

Xidməti üçün:
Qarışıq göyərti
Qırmızı soğan

Hazırlanması:
Levrek-ləri balıqçıda can əti etdiririk. Levrek-lərin üzərinə duz və istiot atırıq. Qarğıdalı ununa levrek sümüksüz ətləri tamamilə batırırıq. Qızmış duru yağ da levrek-ləri qızardırıq. Qarışıq göyərtiləri əlimizlə qıraraq boşqaba qoyuruq. Qırmızı soğanı halqa doğrayırıq və yaşıllığın üzərinə qoyuruq. Qızarmış levrek-ləri də üzərinə qoyaraq xidmət edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: levrek, üzərinə, Qırmızı, Levrek, qoyuruq, Qarışıq, boşqaba, Qızmış, qızardırıq, qıraraq, göyərtiləri, əlimizlə, halqa, qoyaraq, xidmət, edirik, Qızarmış, yaşıllığın, batırırıq, doğrayırıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN