Tərkibi:3 levrek
1 kasa qarğıdalı unu
Duz
İstiot
Qızartmaq üçün:Duru yağ
Xidməti üçün:Qarışıq göyərti
Qırmızı soğan
Hazırlanması:Levrek-ləri balıqçıda can əti etdiririk. Levrek-lərin üzərinə duz və istiot atırıq. Qarğıdalı ununa levrek sümüksüz ətləri tamamilə batırırıq. Qızmış duru yağ da levrek-ləri qızardırıq. Qarışıq göyərtiləri əlimizlə qıraraq boşqaba qoyuruq. Qırmızı soğanı halqa doğrayırıq və yaşıllığın üzərinə qoyuruq. Qızarmış levrek-ləri də üzərinə qoyaraq xidmət edirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: levrek, üzərinə, Qırmızı, Levrek, qoyuruq, Qarışıq, boşqaba, Qızmış, qızardırıq, qıraraq, göyərtiləri, əlimizlə, halqa, qoyaraq, xidmət, edirik, Qızarmış, yaşıllığın, batırırıq, doğrayırıq