• Qarğıdalı ununda qızarmış levrek resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 068

Tarix : 13-05-2016, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 levrek
1 kasa qarğıdalı unu
Duz
İstiot

Qızartmaq üçün:
Duru yağ

Xidməti üçün:
Qarışıq göyərti
Qırmızı soğan

Hazırlanması:
Levrek-ləri balıqçıda can əti etdiririk. Levrek-lərin üzərinə duz və istiot atırıq. Qarğıdalı ununa levrek sümüksüz ətləri tamamilə batırırıq. Qızmış duru yağ da levrek-ləri qızardırıq. Qarışıq göyərtiləri əlimizlə qıraraq boşqaba qoyuruq. Qırmızı soğanı halqa doğrayırıq və yaşıllığın üzərinə qoyuruq. Qızarmış levrek-ləri də üzərinə qoyaraq xidmət edirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: levrek, üzərinə, Qırmızı, Levrek, qoyuruq, Qarışıq, boşqaba, Qızmış, qızardırıq, qıraraq, göyərtiləri, əlimizlə, halqa, qoyaraq, xidmət, edirik, Qızarmış, yaşıllığın, batırırıq, doğrayırıq
BİZİ İZLƏYİN