• Lənkəransayağı çəki balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 357

Tarix : 19-01-2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Çəki balığı – 25q,
baş soğan – 40q,
lumu – 15q,
cəfəri – 15q,
istiot,
duz.

Hazırlanması:
Çəki balığı təmizlənir, istiot və duz vurulub bütöv şəkildə təndirdə bişirilir. Süfrəyə verildikdə yanına dairəvi doğranmış lumu dilimləri və baş soğan qoyulur, cəfəri göyərtisi səpilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: balığı, cəfəri, istiot, soğan, doğranmış, dairəvi, dilimləri, göyərtisi, səpilir, yanına, qoyulur, bişirilir, vurulub, təmizlənir, bütöv, şəkildə, Süfrəyə, təndirdə, verildikdə
BİZİ İZLƏYİN