• Lənkəransayağı çəki balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11151

Tarix : 19.01.2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Çəki balığı – 25q,
baş soğan – 40q,
lumu – 15q,
cəfəri – 15q,
istiot,
duz.

Hazırlanması:
Çəki balığı təmizlənir, istiot və duz vurulub bütöv şəkildə təndirdə bişirilir. Süfrəyə verildikdə yanına dairəvi doğranmış lumu dilimləri və baş soğan qoyulur, cəfəri göyərtisi səpilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: balığı, cəfəri, istiot, soğan, doğranmış, dairəvi, dilimləri, göyərtisi, səpilir, yanına, qoyulur, bişirilir, vurulub, təmizlənir, bütöv, şəkildə, Süfrəyə, təndirdə, verildikdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
leyli
lumu nedi? hec esitmemisem lumu sozunu
19 yanvar 2016 23:16
1
cok guzelim bee
BİZİ İZLƏYİN