• Təndirdə qızardılmış kütüm resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10623

Tarix : 12.02.2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Kütüm balığı – 250q,
pomidor – 50q,
xiyar – 50q,
baş soğan – 30q,
keşniş göyərtisi –rşərab - 15q,
istiot,
duz.

Hazırlanması:
Balıq təmizlənir, yuyulur və istiot və duz vurulub bütöv şəkildə təndirdə qızardılır. Süfrəyə verdikdə yanına təə tərəvə qoyulur və göyərti səpilir. Ayrıca narşərab verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, yanına, verdikdə, Süfrəyə, təndirdə, qızardılır, tərəvə, qoyulur, narşərab, verilir, Ayrıca, səpilir, göyərti, şəkildə, bütöv, soğan, keşniş, xiyar, pomidor, balığı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN