• Lənkəransayağı suf balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10333

Tarix : 3.04.2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Təzə suf – 350q,
buğda unu – 10q,
ərinmiş yağ – 35q,
baş soğan – 50q,
cəfəri – 15q,
lumu – 1/5 əd.,
istiot – 0,1q,
duz.

Hazırlanması:
Kiçik ölçülü balıqları bütöv, paylıq balıqları isə tikə şəklində emaldan keçirir, duz, istiot vurur, unla urvalayır və hazır olunca qızardırlar. Qızardılmış balığın yanına halqavari doğranmış baş soğan, lumu dilimi qoyulur, üstünə yağ tökülür və göyərti səpilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, soğan, balıqları, yanına, halqavari, balığın, Qızardılmış, qızardırlar, doğranmış, dilimi, tökülür, səpilir, üstünə, olunca, qoyulur, göyərti, urvalayır, ölçülü, bütöv, Kiçik
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
leyli
Lenkerana qonaq gedib 1 hefte qalmisam. orda yemisem bundan super olureeee
3 aprel 2016 21:43
2
cok guzelim bee
Offline
arzum-aysum
nar soganla coxxx dadli olar eee
31 oktyabr 2015 20:04
1
BİZİ İZLƏYİN