Tərkibi:Təzə suf – 350q,
buğda unu – 10q,
ərinmiş yağ – 35q,
baş soğan – 50q,
cəfəri – 15q,
lumu – 1/5 əd.,
istiot – 0,1q,
duz.
Hazırlanması:Kiçik ölçülü balıqları bütöv, paylıq balıqları isə tikə şəklində emaldan keçirir, duz, istiot vurur, unla urvalayır və hazır olunca qızardırlar. Qızardılmış balığın yanına halqavari doğranmış baş soğan, lumu dilimi qoyulur, üstünə yağ tökülür və göyərti səpilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, soğan, balıqları, yanına, halqavari, balığın, Qızardılmış, qızardırlar, doğranmış, dilimi, tökülür, səpilir, üstünə, olunca, qoyulur, göyərti, urvalayır, ölçülü, bütöv, Kiçik