• Kartoflu levrek resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10329

Tarix : 22.04.2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
3 levrek can əti
3 kartof
2 diş sarımsaq
1 dəstə reyhan
3 şorba k. Kərə yağı
Duz
İstiot
Toz qırmızı istiot

İçlik üçün:
1 buruq
3 salxım pomidor
2 budaq təzə soğan
Rəngli bibərlər
Limon
Zeytun yağı

Hazırlanması:
Boşqaba yağlı kağız etdiririk, levrek sümüksüz ətləri dərili hissələri zəminə baxacaq şəkildə düzürük.Üzərinə duz və dəyirman istiot qırırıq. Üstlərinə reyhan yarpaqları qoyuruq. Sarımsaqları incə-incə doğrayıb balıqların üzərinə düzürük .Kartofları soyuruq və rəndənin incə dilim hissəsindən dilimləyirik İncə dilim kartofları balıqların üzərinə ucları üst-üstə gələcək şəkildə diziyoruz.

Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk. Sobadan çıxanda levrek-ləri diqqətli bir şəkildə boşqaba alırıq. Kartofların üstünə toz qırmızı istiot səpirik. Buruq, yaşıl soğan və pomidordan salat düzəldib boşqabın kənarına qoyuruq. Rəngli bibərləri nazik nazik doğrayıb salatın Aston qoyaraq xidmət edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkildə, istiot, levrek, dilim, nazik, Rəngli, düzürük, qoyuruq, balıqların, soğan, üzərinə, doğrayıb, reyhan, qırmızı, Sobadan, bişiririk, çıxanda, diqqətli, alırıq, boşqaba
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN