• Balıq qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10753

Tarix : 19.04.2016, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq qızılbalıq
1 soğan
5 diş sarımsaq
1 kasa göbələk
2 pomidor
3 yaşıl istiot
1 qırmızı istiot
1 çimdik biberiye
Duz
İstiot
Zeytun yağı

Hazırlanması:
Qızılbalıq soğanı, sarımsaqları və göbələkləri iri küp şəklində doğrayırıq. Bir tavaya zeytun yağı töküb alabalığı atırıq və qızardırıq. Rəngi dəyişdikdə biberiye yarpaqlarını atırıq. Duzunu və qara bibəri qoyuruq. Ayrı bir tavaya duru yağ tökürük. Soğanı sarımsağı qovururuq. Göbələyi əlavə edirik. Bibərləri təmizləyib iri küp şəklində doğrayırıq.

Pomidorları də soyuruq və küp doğrayırıq. Bibərləri də tavaya əlavə edirik. Bir az da qovurduqdan sonra pomidoru qoyuruq. Duzunu və qara bibəri qoyuruq. İki tavada ayrı-ayrı qovurduqdan sonra, sobada isidən kirami-də bütün materialları tökürük. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: tavaya, doğrayırıq, qoyuruq, atırıq, şəklində, Bibərləri, əlavə, tökürük, bibəri, Duzunu, sonra, edirik, qovurduqdan, istiot, biberiye, sobada, Göbələyi, materialları, Əvvəldən, dərəcəlik
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN