• Üzüm yarpağında çinekop resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9939

Tarix : 28.04.2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
10 çinekop
1 limon
Üzüm yarpağı
Duz
İstiot
Duru yağ

Hazırlanması:
Çinekop-ların təmizləyirik. İçlərinə bir dilim limon qoyuruq. Duz və istiot qoyuruq. Üzüm yarpaqlarını piştaxtaya qoyub, qıraqlarını qatlayırıq. Ortasına çinekop-u qoyuruq.

Çinekop-un başı və quyruğu iki kənardan çıxacaq şəkildə yerləşdirdikdən sonra bürüyürük. Yarpaqla əhatə etdiyimiz balıqların üzərinə un səpirik. Ocaq üstü qızardılmış duru yağ tökürük. Üzum yarpaqlı balıqları çevirərək qızardırıq.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyuruq, limon, Çinekop, çinekop, etdiyimiz, yerləşdirdikdən, əhatə, Yarpaqla, balıqların, bürüyürük, sonra, səpirik, balıqları, çevirərək, qızardırıq, yarpaqlı, tökürük, şəkildə, qızardılmış, üzərinə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
cinekop nedi, hec anlayışım yoxdur
21 noyabr 2015 19:58
1
BİZİ İZLƏYİN