• Üzüm yarpağında çinekop resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 482

Tarix : 28-04-2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
10 çinekop
1 limon
Üzüm yarpağı
Duz
İstiot
Duru yağ

Hazırlanması:
Çinekop-ların təmizləyirik. İçlərinə bir dilim limon qoyuruq. Duz və istiot qoyuruq. Üzüm yarpaqlarını piştaxtaya qoyub, qıraqlarını qatlayırıq. Ortasına çinekop-u qoyuruq.

Çinekop-un başı və quyruğu iki kənardan çıxacaq şəkildə yerləşdirdikdən sonra bürüyürük. Yarpaqla əhatə etdiyimiz balıqların üzərinə un səpirik. Ocaq üstü qızardılmış duru yağ tökürük. Üzum yarpaqlı balıqları çevirərək qızardırıq.

Nuş olsun!
Etiketlər: qoyuruq, limon, Çinekop, çinekop, etdiyimiz, yerləşdirdikdən, əhatə, Yarpaqla, balıqların, bürüyürük, sonra, səpirik, balıqları, çevirərək, qızardırıq, yarpaqlı, tökürük, şəkildə, qızardılmış, üzərinə
BİZİ İZLƏYİN