• Çölmədə toyuq ləvəngi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8011

Tarix : 9.02.2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Toyuq – 1 ədəd
Qoz ləpəsi – 200 q
Qırmızı soğan – 2 ədəd
Alça turşusu – 2 x.q.
Kərə yağı – 2 x.q.
Su – 1 st
Duz, istiot

Hazırlanması:
1.Toyuğa duz, istiot vurulur, alça turşusu çəkilir.
2.Ləvəngini hazırlamaq üçün: Qoz və soğan ətçəkən maşınından keçirilir, soğanın acısı tənziflə sıxılır. Qoz və soğan qarışığına alça turşusu, duz və istiot əlavə edilib qarışdırılır.
3.Ləvəngi toyuğun içinə doldurulur, qazana yerləşdirilib üzərinə su, ləvənginin qalan hissəsi və kərə yağı əlavə olunur və vam odda yağa düşünəcən bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: turşusu, soğan, istiot, əlavə, içinə, doldurulur, toyuğun, Ləvəngi, edilib, qazana, qarışdırılır, ləvənginin, düşünəcən, bişirilir, olunur, hissəsi, üzərinə, qalan, yerləşdirilib, sıxılır
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
bu cur levengi ilk defedi eşidirəm, bilmirəm nece olar dadi
29 oktyabr 2015 15:48
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica