• Lavaşda toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 822

Tarix : 31-10-2015, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
600 q. Toyuq əti
2 soğan
4 yaşıl istiot
Soya sosu
İstiot
Zeytun yağı
1 kasa rəngli göyərti
10 lavaş

Hazırlanması:
Toyuq ətini uzununa doğrayırıq. Soğanları pizzalık doğrayırıq. Dərin bir tavaya zeytun yağı tökürük, toyuğu əlavə edirik və qovurmağa başlayırıq. Toyuq, suyunu qoyub çəkəndə soğanı əlavə edirik və qovurmağa davam edirik. Bibərləri doğrayıb əlavə edirik. Bişməsinə yaxın soya sosu və istiot tökürük. Tamamilə bişirəndə ocaqdan alırıq. Rəngli göyərti doğrayırıq. Lavaş içinə göyərti qoyuruq, toyuq xərcdən qoyuruq və dürmək kimi bürüyərək xidmət edirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: edirik, əlavə, doğrayırıq, Toyuq, göyərti, tökürük, qoyuruq, istiot, qovurmağa, Tamamilə, yaxın, Bibərləri, Bişməsinə, doğrayıb, bişirəndə, Rəngli, xərcdən, dürmək, bürüyərək, xidmət
BİZİ İZLƏYİN