• Göbələkli tərəvəzli toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 571

Tarix : 4-02-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
500 q. Toyuq
2 pomidor
2 diş sarımsaq
1 ovuc içi qədər təzə kəklikotu
Duz
İstiot

İçlik üçün:
500 q. Qır göbələyi
1 qırmızı istiot
3 kənd istiotu
2 soğan
Zeytun yağı
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Toyuq ətini və göbələkləri barmaq şəklində doğrayırıq. Bir tavaya duru yağ töküb göbələyi qovururuq. Qırmızı istiotu, yaşıl bibərləri və soğanları doğrayırıq. Göbələyin yanına əlavə edirik. Duzunu, istiotu atırıq və bişəndə altını bağlayırıq. Digər tavaya duru yağ tökürük və toyuğu qovururuq

Sarımsağı da toyuğa əlavə edib bişirməyə davam edirik. Pomidorları soyuruq və doğrayırıq. Pomidoru də toyuğun tavaya əlavə edirik. Duzunu, istiotu atırıq. Qazi bağlamağa yaxın təzə kəklikotu atırıq. İkisi də bişəndə eyni qabda xidmət edirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: edirik, istiotu, tavaya, doğrayırıq, əlavə, atırıq, Toyuq, bişəndə, qovururuq, Duzunu, göbələyi, kəklikotu, İstiot, toyuğu, bağlayırıq, altını, Sarımsağı, Digər, tökürük, bişirməyə
BİZİ İZLƏYİN