• Pomidor püreli toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7473

Tarix : 1.03.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
600 q. Toyuq budu
1 pomidor
1 qırmızı istiot
2 kənd istiotu
2 diş sarımsaq
1 soğan
1 çimdik kəklikotu
1 şorba k. Tomat
Zeytun yağı
Duz
İstiot

Püresi üçün:
4 kartof
2,5 su b. Süd
2 şorba k. Kərə yağı
Duz

Hazırlanması:
Toyuq budları quşbaşı doğrayırıq. Soğanı və sarımsağı doğrayırıq. Kənd istiotu və qırmızı bibəri təmizləyib doğrayırıq. Pomidoru də soyuruq və küp doğrayırıq. Tavaya zeytun yağı tökürük. Toyuğu qovurmağa başlayırıq. Soğan və sarımsağı da qoyuruq və qovururuq Bibərləri əlavə edirik, istiotlar yumşalan pomidoru və abqora qoyuruq. Qarışdıraraq bişiririk. Duzunu və qara bibəri qoyuruq. Konsistensiyanı açmaq üçün bir az su tökürük.

Təzə kəklikotu doğrayıb iştirak edirik və qapağını örtərək zəif odda bişiririk. Püresi üçün, kartofları qaynadırıq. Kartofları süzürük və hazırlayacağımız qazana əzirik. Südünü, kərə yağını və duzunu qoyuruq. Qarışdıraraq bişiririk. Püre boşqaba qoyuruq, üstünə də toyuq qovurması qoyaraq xidmət edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyuruq, doğrayırıq, bişiririk, edirik, tökürük, Qarışdıraraq, bibəri, Püresi, Toyuq, sarımsağı, kəklikotu, şorba, qırmızı, istiotu, kartofları, örtərək, qaynadırıq, Konsistensiyanı, Duzunu
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica