• Boz qovurma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 408

Tarix : 21-02-2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qoyun əti – 163q
Erinmiş yağ – 30q,
Baş soğan – 50q,
Zəfəran – 0,1q,
Keşniş və şüyüd - 15q,
Duz.

Hazırlanması:
Qoyun əti 15-20 qramlıq tikələrə doğranır, duzlanır və qızardılır. Doğranmış soğan və zəfəran şirəsi əlavə edilib bişirilir. Süfrəyə verildikdə üstünə göyərti səpilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: Qoyun, soğan, edilib, əlavə, şirəsi, bişirilir, verildikdə, səpilir, göyərti, üstünə, zəfəran, Süfrəyə, qızardılır, Keşniş, Zəfəran, Erinmiş, şüyüd, qramlıq, duzlanır, doğranır
BİZİ İZLƏYİN