• Heyva dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 067

Tarix : 14-06-2014, 18:48

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qoyun əti – 108 q
Heyva – 400 q
Ərimiş yağ – 25 q
Şabalıd - 25 q
Şüyüd - 12 q
Şəkər – 5 q
Duz

Hazırlanması:
Qoyun ətindən hazırlanmış qiyməyə duz, göyərti və qabıqdan təmizlənmiş şabalıd qatılır.
Heyvanın içi çıxarılıb oraya qiymə doldurulur, üstünə bulyon töküb öz buğunda bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: Qoyun, oraya, qiymə, çıxarılıb, Heyvanın, qatılır, doldurulur, bulyon, bişirilir, olsun, buğunda, töküb, şabalıd, üstünə, təmizlənmiş, Şüyüd, Şəkər, Şabalıd, Ərimiş, Heyva
BİZİ İZLƏYİN