Tərkibi:Qoyun əti – 108 q
Heyva – 400 q
Ərimiş yağ – 25 q
Şabalıd - 25 q
Şüyüd - 12 q
Şəkər – 5 q
Duz
Hazırlanması:Qoyun ətindən hazırlanmış qiyməyə duz, göyərti və qabıqdan təmizlənmiş şabalıd qatılır.
Heyvanın içi çıxarılıb oraya qiymə doldurulur, üstünə bulyon töküb öz buğunda bişirilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: Qoyun, oraya, qiymə, çıxarılıb, Heyvanın, qatılır, doldurulur, bulyon, bişirilir, olsun, buğunda, töküb, şabalıd, üstünə, təmizlənmiş, Şüyüd, Şəkər, Şabalıd, Ərimiş, Heyva