• Heyva dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13327

Tarix : 14.06.2014, 18:48

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Qoyun əti – 108 q
Heyva – 400 q
Ərimiş yağ – 25 q
Şabalıd - 25 q
Şüyüd - 12 q
Şəkər – 5 q
Duz

Hazırlanması:
Qoyun ətindən hazırlanmış qiyməyə duz, göyərti və qabıqdan təmizlənmiş şabalıd qatılır.
Heyvanın içi çıxarılıb oraya qiymə doldurulur, üstünə bulyon töküb öz buğunda bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: Qoyun, oraya, qiymə, çıxarılıb, Heyvanın, qatılır, doldurulur, bulyon, bişirilir, olsun, buğunda, töküb, şabalıd, üstünə, təmizlənmiş, Şüyüd, Şəkər, Şabalıd, Ərimiş, Heyva
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN