• Alma dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18166

Tarix : 15.06.2014, 01:57

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qoyun əti – 60 q
Ərinmiş yağ – 10 q
Alma – 200 q
Baş soğan – 15 q
Şəkər – 5 q
Şərab sirkəsi 10 q
Zəfəran – 0,1 q
Duz.

Hazırlanması:
Qoyun ətindən qiymə yağda qızardılır, üzərinə şəkər və sirkə əlavə edib hazır vəziyyətə çatdırılır.
Orta ölçülü yumru almaların özəyi çıxarılır. Hazırlanmış almaya qiymə doldurulur və azacıq bulyonda bişirilir.
Süfrəyə verildikdə üstünə yağda qızardılmış soğan qoyulur.

Nuş olsun!


Etiketlər: qiymə, yağda, soğan, Qoyun, doldurulur, azacıq, almaya, çıxarılır, almaların, özəyi, bulyonda, Hazırlanmış, bişirilir, qoyulur, olsun, qızardılmış, üstünə, Süfrəyə, verildikdə, yumru
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN