• Döş əti ilə makaronlu yemək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 34 522

Tarix : 11-11-2015, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Makaron yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Makaron,
toyuğun döş əti,
soğan,
2 diş sarımsaq,
tomat,
zeytun yağı,
quru nanə,
kəklikotu,
duz və istiot.

Hazırlanması:
İlk öncə qazanda su qaynadılır və makaron, duz əlavə olunaraq bişirilir və süzülür. Tavada zeytun yağı qızdırılır, xırda doğranmış soğan və 2 diş sarımsaq qızardırılır və doğranmış toyuğun döş əti, tomat əlavə olunur və qapağı örtülərək vam odda bişirilir. Bişdikdən sonra ədviyyatlar əlavə olunur. Makaronu yağda biraz qızartdıqdan sonra üstünə sous qoyulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, olunur, sonra, bişirilir, tomat, zeytun, soğan, toyuğun, doğranmış, sarımsaq, Bişdikdən, qapağı, örtülərək, ədviyyatlar, biraz, qoyulur, olsun, üstünə, qızartdıqdan, yağda
BİZİ İZLƏYİN