Tərkibi:5ədət orta böyüklükdə kabak,
1 su stəkanı lor pendiri,
½ dəstə şüyüd,
1 çay stəkanı bibərli yaşil zeytun,
1ədəd bibər,
1 çay stəkanı maye yağ,
Duz,
İstiot,
Pul bibər
Hazırlanması:Kabakları təmiz yuyun.
Qabıqlarını alacalı şəkildə soyun.
Soyulmuş kabakları yarım sm qalınlığında uzunlamasına kəsin.
Hamısını duzladıqdan sonra sulanan hissələrini kağız dəsmal ilə sıxaraq qurudun.
Fırça ilə kabakların iki üzünə maye yağ çəkin.
Teflon tavada kabakların hər iki üzünü qızardın.
Bibər, şüyüd və yaşıl bibərləri incə-incə doğrayın.
Qalan ərzaqları qarışdırın.
Əldə etdiyiniz qarışıqdan hər bir kabak diliminə bir parça qoyub rulon təki bükün .
Yan -yana düzüb şüyüd ilə bəzəyib servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şüyüd, stəkanı, kabakların, kabak, bibər, qızardın, üzünü, Bibər, bibərləri, yaşıl, tavada, üzünə, qurudun, sıxaraq, Fırça, doğrayın, çəkin, Teflon, qarışdırın, bükün