• Kolbasa əvəzi resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 797

Tarix : 8-02-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Qəlyanaltılar / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq hinduşka əti
duz
paprika
ədviyyat (provans otları, oreqano, üyüdülmüş sarımsaq və s.)
bitki yağı

Hazırlanması:
Hinduşka ətini duzlu suda 2 saat saxlayın.

Ədviyyatın üzərinə bitki yağı töküb qarışdırın, qatı kütlə alınmalıdır.

Fileni salfetlə qurulayıb üzərinə yağla ədviyyat qarışığını çəkin.
Sobanı 240 dərəcə qızdırın, əti folqaya büküb sobaya qoyun.

15 dəqiqə bişirin, sonra sobanı söndürün, amma əti tam soyuyanadək çıxarmayın.

Kolbasa əvəzi resepti - FOTO RESEPT

Kolbasa əvəzi resepti - FOTO RESEPT

Kolbasa əvəzi resepti - FOTO RESEPT

Kolbasa əvəzi resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, bitki, ədviyyat, qızdırın, folqaya, büküb, Sobanı, yağla, qarışığını, çəkin, sobaya, dərəcə, dəqiqə, soyuyanadək, çıxarmayın, olsun, söndürün, sobanı, qurulayıb, bişirin
BİZİ İZLƏYİN