Tərkibi:1 kq hinduşka əti
duz
paprika
ədviyyat (provans otları, oreqano, üyüdülmüş sarımsaq və s.)
bitki yağı
Hazırlanması:Hinduşka ətini duzlu suda 2 saat saxlayın.
Ədviyyatın üzərinə bitki yağı töküb qarışdırın, qatı kütlə alınmalıdır.
Fileni salfetlə qurulayıb üzərinə yağla ədviyyat qarışığını çəkin.
Sobanı 240 dərəcə qızdırın, əti folqaya büküb sobaya qoyun.
15 dəqiqə bişirin, sonra sobanı söndürün, amma əti tam soyuyanadək çıxarmayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, bitki, ədviyyat, qızdırın, folqaya, büküb, Sobanı, yağla, qarışığını, çəkin, sobaya, dərəcə, dəqiqə, soyuyanadək, çıxarmayın, olsun, söndürün, sobanı, qurulayıb, bişirin