• Ətirli qəlyanaltı yağı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9895

Tarix : 9.01.2016, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1. reyhanlı:
200 q kərə yağı
1 limonun sedrası
1 iri dəstə reyhan
1 diş sarımsaq
duz
istiot
2 x.q. zeytun yağı

2. çilili:
200 q kərə yağı
1,5 ç.q. zirə toxumu
1,5 ç.q. keşniş toxumu
2 çili
1 diş sarımsaq
2 x.q. zeytun yağı
1 dəstə keşniş (ya da cəfəri)
duz, istiot

Hazırlanması:
1. Reyhanlı yağ
Yumşaldılmış yağ, limon sedrası, reyhan yarpaqları, zeytun yağı, 1 çimdik duz və istiot, təmizlənmiş sarımsağı blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın.

2. Çilili yağ
Quru tavada zirə və keşniş toxumunu 2 dəqiqə qızdırın. Soyudub həvəngdəstədə döyün.
Xırda doğranmış çili, göyərti, yumşaldılmış yağ, keşniş və zirə toxumu, zeytun yağı, sarımsaq, 1 çimdik duz və istiotu blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın.

2 ayrı folqanın üzərinə yağları qoyun. Folqaların köməyi ilə kolbasa halına salın, kənarlarını bağlayın. Soyuducuda minimum 1 saat saxlayın.

Süfrəyə qızardılmış tostlarla verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: zeytun, keşniş, istiot, sarımsaq, toxumu, alınanadək, blenderdə, çimdik, xırdalayın, kütlə, sedrası, dəstə, reyhan, eynicinsli, kolbasa, halına, üzərinə, folqanın, yumşaldılmış, istiotu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN