• Alma sirkəsində marinə edilmiş skumbriya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10573

Tarix : 11.04.2016, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
2 dondurulmuş skumbriya
soğan
250 ml su
6 mixək
5-6 dənəvər qara istiot
1/3 ç.q. üyüdülmüş ağ istiot
1 çimdik keşniş toxumu
2 ç.q. duz
0,5 ç.q. şəkər tozu
2 x.q. bitki yağı
2,5 x.q. alma sirkəsi

Hazırlanması:
Skumbriyanı təmizləyib doğrayın.

Suyu qaynadın, duz, şəkər tozu, mixək, dənəvər və üyüdülmüş istiot, keşniş toxumu, yağ əlavə edib vam odda bişirin, qaynara düşəndən 1 dəqiqə sonra sirkə töküb ocaqdan götürün. Soyudun.

Soğanı yarımhalqa doğrayın. Balığı soğanla birlikdə dərin qaba yığıb üzərinə soyumuş marinadı tökün. 1 sutka saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, doğrayın, keşniş, toxumu, şəkər, üyüdülmüş, dənəvər, mixək, Balığı, birlikdə, yarımhalqa, soğanla, götürün, Soğanı, Soyudun, ocaqdan, marinadı, sutka, saxlayın, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN