Tərkibi:1 toyuq
6-7 baş soğan
1 nar
yağ
duz-istiot
Hazırlanması:Əti doğrayıb qazanda qovurun.
Soğanı təmizləyib yarmhalqa doğrayın.
Ət qıpqırmızı qızaranda soğanı əlavə edin. Hamısı yerləşməsə, qazanın qapağını örtün, 5 dəqiqə sonra, soğan yumşalıb həcmi azalanda qalanını əlavə edin. Duz vurun. Qazanın qapağını qoyun, 1 saat vam odda bişirin.
Narı təmizləyin. Xörək hazır olmamışdan 10 dəqiqə əvvəl nar dənələrini əlavə edin (bir hissəsini sıxın). Ocaqdan götürəndən sonra istiot vurun.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qapağını, vurun, dəqiqə, sonra, soğan, istiot, bişirin, qoyun, qalanını, azalanda, təmizləyin, Qazanın, hazır, sıxın, Ocaqdan, götürəndən, olsun, hissəsini, dənələrini