• Sarımsaq sousunda kartof qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 122

Tarix : 6-02-2016, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
sous:
100 q kərə yağı
4 diş sarımsaq
3 x.q. doğranmış cəfəri
1 x.q. xama
5 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş pendir

Hazırlanması:
Yağı kasaya qoyun. Sarımsağı təmizləyib əzin, doğrayın. Cəfərini xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçirin. Hamısını qarışdırıb xama, duz-istiot vurun.

Təmizlənmiş kartofu uzunasına ortadan bölüb yağlanmış tavaya düzün. Üzərinə sarımsaqlı sousu gəzdirin. 220 dərəcə qızdırılmış sobada bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: xırda, doğrayın, bölüb, yağlanmış, ortadan, uzunasına, vurun, Təmizlənmiş, kartofu, tavaya, düzün, qızdırılmış, sobada, bişirin, olsun, dərəcə, gəzdirin, Üzərinə, sarımsaqlı, sousu
BİZİ İZLƏYİN