• Pendirli-göyərtili blinçiklər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13945

Tarix : 26.11.2015, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Börəklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1,5 st. süd
2 yumurta
1 st. un
150 q pendir
1 ç.q. duz
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. qabartma tozu
2 x.q. bitki yağı
şüyüd

Hazırlanması:
İsti südü şəkər tozu, duz və yumurta ilə qarışdırın.
Unla qabartma tozunu əlavə edin.
Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçirin. Xəmirə əlavə edin.
Göyərtini xırda doğrayıb bitki yağı ilə birlikdə xəmirə qatın.
Qarışdırın. Yağ çəkilmiş qızdırılmış tavaya qaşıqla töküb, yayıb hər iki üzünü qızardın.
Hazır blinçiklərin üzərinə kərə yağı çəkin.

Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, xırda, qabartma, əlavə, yumurta, şəkər, töküb, yayıb, qaşıqla, tavaya, Qarışdırın, çəkilmiş, qızdırılmış, üzünü, çəkin, olsun, üzərinə, blinçiklərin, qatın, hazırlayırıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN