• Pendirli omlet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11573

Tarix : 20.04.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 0-10

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
2 ədəd yumurta
1 stəkan süd
2 kibrit qutusu qədər ağ pendir
2 yemək qaşığı un
1 yemək qaşığı kərə yağı
5-6 ədəd cəfəri
1 çay qaşığı duz
Pulbibər, qara istiot (zövqə görə)

Hazırlanması:
Cəfərini incə doğrayın.
İri qabda yumurtanı çalın.
Çırpılan yumurtalara əzilmiş ağ pendir və südü əlavə edin.
Unu da az-az və qarışdıraraq əlavə edin.
Duz və cəfərin, istəyə görə digər ədviyyatları əlavə edin.
Tavanı yaxşı isidib yağı əlavə edin.
Yağ əriyib qızdıqdan sonra qarışımı tavaya tökün.
Az odda o yan bu yanlı tam bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qaşığı, yemək, pendir, Tavanı, yaxşı, ədviyyatları, qarışdıraraq, cəfərin, istəyə, digər, isidib, sonra, yanlı, bişirin, olsun, tökün, tavaya, qızdıqdan, qarışımı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN