• Kotlet çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11524

Tarix : 1.06.2016, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
500qr ət
Sogan 5 ədəd
Kartof 500qr
Duz
Istiot
Kərə yagı

Hazırlanması:
Əvvəlcə ət çəkilir. Içərisinə 1 ədəd soğan və 1 ədəd kartof qatılır.

Yaxsica qarışdırılır və xırda küftəcikler duzəldilir. Sonra tavada bol kərə yağında 4 ədəd soğan xırda dogranıb qovrulur.

Hazır olduqdan sonra sogan qızartması yagdan yıgılır, kənarda saxlanılır.

Sonra həmin yağa xırda küftə formalı kotletlər tokülür və qovrulmaqa baslanılır.

15 dəqiqə sonra kartoflar da kotletin yanına əlavə edilib aqzı baqlı səkildə bişirilir.

Sonra ağzı açılıb yaxsica qızardılmış hala gətirilir.

Axırda qovrulmuş soğan üstünə əlavə olunub süfrəyə verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, xırda, Sonra, əlavə, sonra, formalı, yanına, edilib, baqlı, kotletin, kartoflar, baslanılır, dəqiqə, tokülür, kotletlər, qovrulmaqa, bişirilir, olunub, üstünə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN