• Fırında balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10715

Tarix : 10.06.2016, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 ədəd balıq,
2 ədəd pomidor,
1 yemək qaşığı kərə yağı,
1 ədəd quru soğan,
Dəfnə yarpağı,
Bibər,
Duz,

Hazırlanması:
Balığın iç orqanlarını və istənməyən hissələrini atın.
Sonra içalatı təmizlənmiş balığı su altında yaxşıca yuyun.
Təmiz yuyulan balığın içərisinə dəfnə yarpağı yerləşdirin.
Sonra balığa duz, bibər atın,
Balıqları siniyə qoyun.
Sininin içərisinə qoyulan balığın üzərinə ərimiş kərə yağı sürtün.
Sinini fırına qoyub fırını çalışdırın.
Balıqların yanına pomidor və soğanı düzün.
Balığı limon dilimləri ilə bəzəyin.
Təzə tərə və kahı da verə bilərsiniz.
Balıq yeməyiniz servisə hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: balığın, içərisinə, yarpağı, Sonra, pomidor, Sinini, fırına, fırını, çalışdırın, qoyub, olsun, qoyulan, Sininin, üzərinə, ərimiş, sürtün, Balıqların, yanına, bilərsiniz, bəzəyin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN