• Buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24355

Tarix : 16.06.2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Dana əti (çanaq-bud hissəsi) – 2 kq
Pomidor – 1,5 kq
Baş soğan – 600 qram
Bibər – 110 qram
Bolqar bibəri – 120 qram
Alça – 230 qram
Duz – 0,30 qram

Hazırlanması:
Bu yemək üçün ət 50-60 qramlıq tikələrə doğranır. Yuyulur və qurudulur.
Tərəvəz yuyulur və təmizlənir, nazik halqalarla doğranır.
Ət tikələri və tərəvəz qat-qat qazanın dibinə düzülür.
Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğranır, vurulur, əlavə, düzülür, dibinə, tikələri, tərəvəz, qazanın, edildikdən, sonra, dəmdə, bişirilir, olsun, qədər, olana, qapağı, örtülür, hazır, halqalarla, təmizlənir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN