• Şəki pitisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11535

Tarix : 17.06.2016, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Şəki mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
Sümüksüz qoyun əti – 160 qr
Noxud – 30 qr
Quyruq – 20 qr
Baş soğan – 20 qr
Şabalıd – 30 qr
Quru gavalı – 20 qr
Zəfəran
İstiot
Duz
Sumaq

Hazırlanması:
Adi piti kimi hazırlanır, yalnız kartof əvəzinə şabalıd götürülür.
Şabalıd ayrıca bişirilir və təmizlənir. Payız vaxtı hər paya 30 qr
Heyva qatılır.
Pitinin yanında sumaq və təmizlənmiş soğan verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, Şabalıd, vaxtı, Payız, təmizlənir, götürülür, ayrıca, bişirilir, Heyva, Pitinin, verilir, olsun, təmizlənmiş, sumaq, şabalıd, yanında, qatılır, kartof, Quyruq, gavalı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN