• Papaz (soğan) yahnisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 072

Tarix : 18-06-2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
400 qr balaca soğan (shallot-arpacik soğani deyiblər)
500 qr quzu əti
3 şorba qaşığı kərə yağı
1 şorba qaşığı tamat
Kifayət qədər isti su
Yarım dəstə cəfəri
Duz
qara bibər

Hazırlanması:
Əti yuyub qazana qoyun.
Ət suyunu salıb yenidən çəkənə qədər, orta istidə qapağı bağlı bişirin.
Üzərinə soyulmuş soğan, kərə yağı və tamat əlavə edin. Birlikdə 5 dəqiqə bişirin.
Soğanların ütünü örtəcək qədər isti su əlavə edin. (təxmini 2 stəkan su) Ət yaxşica bişənə qədər bişirin.
Daha sonra incə qıyılmış cəfəri üstünə əlavə edin. Duz və istiot səpin.
Bir neçə dəqiqə daha bişirib qazdan götürün.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, əlavə, bişirin, tamat, cəfəri, qaşığı, şorba, soğan, dəqiqə, təxmini, örtəcək, Üzərinə, soyulmuş, ütünü, stəkan, Birlikdə, Soğanların, qıyılmış, bişirib, qazdan
BİZİ İZLƏYİN