• Blinçikdən hazırlanan piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11748

Tarix : 24.06.2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Börəklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Xəmir üçün:

Yumurta – 3 əd.
süd – 300 ml.
un – 150 q
göyerti – 1-2 dəstə.

İçlik üçün:
pomidor – 5-6 əd.
pendir – 200 q.
sarımsaq (isdəyə görə)

Hazırlanması:
Əvvəlcə blin üçün xəmir hazırlayırıq.
Bunun üçün yumurta, un, süd qarışdırılır, duz, şəkər qatılır ve xırda doğranmış göyərti əlave olunur.
Alınmış xəmirdən 5-6 nazik blini bişirilir. Sonra perqament kağız sərilir qabın içinə və blini qaba qat-qat yığılır.
Hər qatın arasına fal-fal doğranmış pomidor dilimləri ve sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpilir(sarımsaqda əlave edəbilrsiniz).
Qızdırılmış sobada 15-20 dəq. bişirilir.
Piroq hazırdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: pomidor, pendir, əlave, doğranmış, bişirilir, blini, qabın, içinə, yığılır, sərilir, kağız, perqament, Sonra, qatın, dilimləri, sobada, Qızdırılmış, Piroq, hazırdır, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN