• Pendir souslu qozlu Papardelle resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 650

Tarix : 28-06-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Makaron yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 kibrit qutusu böyüklüyündə ağ pendir
2 xörək qaşığı qoz
yarım çay stəkanı toyuq suyu
1 xörək qaşığı krem
1 xörək qaşığı zeytunyağı
1/6 nanə
yarım çay qaşığı qoz
kifayət edəcək qədər duz
100 qr papardelle makaron

Hazırlanması:
Papardelleyi 10 dəqiqə qaynadın.
Duzsuz ağ pendiri toyuq suyu ilə qarışdırıb çırparaq bişirin.
Krem, qoz, duz, bibər əlavə edin və süzgəcdə süzdürək sous hazırlayın.
Incə kəsilmiş cəfəri və az zeytunyağı ilə tavada qarışdırın, qırılmış qoz parçalarını da əlavə edin.
Sousa qarışdırın. Qaynadılmış makaron ilə qarışdırın.
Nanə ilə bəzəyərək süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, xörək, qarışdırın, əlavə, yarım, toyuq, makaron, zeytunyağı, hazırlayın, kəsilmiş, cəfəri, süzdürək, süzgəcdə, bibər, olsun, təqdim, tavada, bəzəyərək, Sousa, bişirin
BİZİ İZLƏYİN