Tərkibi:500 q qat-qat xəmir
kəvər
yaşıl soğan
100 q bərk pendir
3 ədəd yumurta
zeytun yağı
duz
istiot
Hazırlanması:Hazır xəmir qabın içinə yayılır..
Xəmir 180 dərəcədə 20 dəqiqə bişirilir.
Kəvər şəkildəki kimi doğranır və azca qızardılır.
Yaşıl soğan nazik doğranır. Pendir sürtkəcdən keçirilir.
Yumurta və kəvər əlavə olunur.
Hazırladığımız içlik yaxşı qarışdırılır, duz, istiot vurulur və xəmirin içinə əlavə olunur.
190 dərəcədə 30 dəqiqə üzəri qızarana kimi bişirilir.
Kəvərli-pendirli piroqumuz hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: dərəcədə, içinə, dəqiqə, bişirilir, olunur, əlavə, istiot, doğranır, kəvər, soğan, xəmir, qarışdırılır, vurulur, yaxşı, Hazırladığımız, Yumurta, 40Tərkibi, içlik, xəmirin, piroqumuz