• Toyuq və göbələk ilə doldurulmuş bibər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 719

Tarix : 26-06-2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
2 böyük rəngli bibər
150 qr toyuqun döş əti
un bir az
müxtəlif göyərti
200qr göbələk
1ədəd sogan
duru yağ (qızartmaq üçün)

Hazırlanması:
Bibər qapaq şəkilində kəsilir və toxum təmizləyir .
İçərisinə duz istiot vurulur.
Toyuq döş əti kublar şəkilində doğranılır, az una batırıb və duru yağda qızardılır.
Soğan və göbələyi doğrayıb ətin üstünə töküb, bişiririk.
Sonra bunları bibərlərin içinə doldururuq.
bibərləri soba tavasına qoyub 30 dəqiqə sobada bişiririk.
Süfrəyə verəndə üstünə göyərti səpmək olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: bişiririk, göyərti, üstünə, Toyuq, şəkilində, Sonra, bunları, töküb, doğrayıb, yağda, qızardılır, Soğan, göbələyi, bibərlərin, doldururuq, Süfrəyə, verəndə, səpmək, olsun, sobada
BİZİ İZLƏYİN