Tərkibi:1 ədəd cücə sinəsi
100 qr rəndələnilmiş pendir
50 qr doğranmış göbələk
kifayət edəcək qədər duz və istiot
Hazırlanması:Toyuq sinəsini incə bir şəkildə döyün.
Orta qisiminə göbələk, pendir, duz və istiot əlavə etdikdən sonra rulo şəklində sarın.
Bir közdə bişirdikdən sonra arzu etdiyiniz garnitürle (plov, tərəvəzlə, kartofla ) süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: göbələk, istiot, sonra, pendir, etdikdən, qisiminə, şəkildə, döyün, şəklində, əlavə, sarın, kartofla, süfrəyə, təqdim, bilərsiniz, tərəvəzlə, garnitürle, közdə, bişirdikdən, etdiyiniz