Tərkibi:500 qr sümüksüz toyuq sinəsi
4 xörək qaşığı marqarin
2 təzə soğan
100 qr göbələk
2 ədəd acı bibər
100 qr təzə lobya
2 xörək qaşığı soya sousu
1 xörək qaşığı bal
Hazırlanması:Marqarini bir tavada əridin.
Təzə soğanı, acı bibər, göbələyi və təzə lobyanı qatıb, 3-4 dəqiqə daha lobyalarla yüngül diri qalacaq şəkildə bişirin.
Soya sousunu qatıb, orta atəşdə 3-4 dəqiqə tez-tez qarışdıraraq qızardın.
Toyuq ətini, bibər və balı əlavə edib, 3-4 dəqiqə daha, yenə tez-tez qarışdıraraq bişirin.
Tərəvəzli və soyalı cücələrin əvvəlcədən qızdırılmış qablara qoyun və xidmətə hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, dəqiqə, qaşığı, xörək, bişirin, qarışdıraraq, qatıb, Toyuq, sousunu, atəşdə, xidmətə, yüngül, hazırdır, lobyalarla, qalacaq, şəkildə, qızardın, soyalı, cücələrin, əvvəlcədən