• Ətli çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 869

Tarix : 12-07-2016, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
5 stəkan un
2.5 stəkan su
1 çay qaşığı duz

İçi üçün:
500 qr çəkilmiş ət
2 soğan
qara bibər, duz
1 xörək qaşığı kərə yağı

Hazırlanması:
Bir qabda un, duz və suyu qarışdırıb xəmir yoğurun.
Yumşaldıqdan sonra xəmirdən yumruq böyüklüyündə 20 kiçik parça qoparın.
Hər parçanı tək-tək kiçik bir dairə şəklində açın.
İncə doğranmış soğanı çəkilmiş ət ilə birlikdə qovurun.
Duz və qara bibər əlavə edin.
Hazırlanan içlikdən bir iki qaşıq yumru xəmirin yarısına nəşr, digər tərəfi üzərinə bağlayın.
Xəmir və içlik bitənə qədər əməliyyatı davam etdirin.
Tavada və ya sacda xəmirləri bişirin.
Üzərinə kərə yağı sürtüb isti süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, qaşığı, çəkilmiş, bibər, Reseptləri, kiçik, digər, qovurun, tərəfi, üzərinə, bağlayın, yarısına, əlavə, xəmirin, yumru, Xəmir, içlikdən, Hazırlanan, qaşıq, əməliyyatı
BİZİ İZLƏYİN