• Amerikan üsulu Güvənç plovu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9580

Tarix : 4.07.2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
1 su stəkanı amerikan düyüsü
3 xörək qaşığı soya yağı
350 qr servelat
200 qr kolbasa (doktorskaya)
1 soğan
1 diş sarımsaq
1 qırmızı bibər (bolgar bibəri)
200 qr pomidor
2 su stəkanı toyuq suyu
12 qara zeytun
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı qara bibər

Hazırlanması:
Servelatı incə incə dilimləyin.
Kolbasanı kiçik doğrayın.
Soğan, sarımsaq və qırmızı bibəri doğrayın.
Soya yağını tavada qızardıb servelat və kolbasanı onun içində qovurun.
Soğan və sarımsağı əlavə qızarana qədər 2-3 dəqiqə bişirin.
Qırmızı bibəri əlavə edib qovurun.
Düyünü yuyub süzün.
Kolbasalı qarışığa əlavə edib hərdənbir qarışdıraraq 3-4 dəqiqə bişirin.
Pomidorların qabıqlarını soyub doğrayın.
Pomidor və toyuq suyunu da qarışığa əlavə edib qarışdırın.
Qaynayınca atəşi qısıb qapağı bağlı olaraq 15 – 20 dəqiqə bişirin.
Zeytunu tumlarını çıxarın.
Duz, qara bibər və zeytunu yeməyə əlavə edib yaxşıca qarışdırın və süfrəyə təqdim etmək üçün hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, dəqiqə, bibəri, bişirin, doğrayın, bibər, qaşığı, servelat, toyuq, qarışdırın, qarışığa, qırmızı, sarımsaq, Soğan, qovurun, stəkanı, suyunu, Qaynayınca, soyub, qarışdıraraq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN